Stránky

úterý 23. prosince 2014

Punč s pomerančem a skořící




Miluju punč!
V Olomouci mají už od listopadu několik stánků s punčem a můj favorit je cherry punč s brusinkami. Dobrotka!
Ale na můj nemají, taky bych mohla prodávat :D

1 l červeného vína - Modrý Portugal
0,5 l pomerančového džusu
1dcl  rumu
1 lžička medu
skořice / badyán / hřebíček
V hrnci cca 15 min pouze ohříváme, nevaříme! 

Jen si  letos připadám opravdu vtipně bez toho sněhu. Ten punč chutná prostě o něco lépe, když příjdete  vyzmrzaní z venku, kde krásně chumelí.
My na horách máme svoje fígle na to, jak se zahřát v zimě po brodícím se maratonu s názvem procházka v lese.
 A to základními zásobami na zimu v podobě - kvalitní medoviny, jagermeistera a nebo tatranským čajem! :D
____________________________

I love punch!
In Olomouc are since November several kinds of punch and my favorite is cherry punch with cranberries. It's great!
But mine is delicious too!

1 l of red wine - Blue Portugal
0.5 liters of orange juice 100%
1 dcl rum
1 teaspoon honey
cinnamon / Badian / cloves
Warm it in the pot about 15 min!

This year I feel really funny without snow. The punch tastes just a little better when you comes  from the outside, where is beautifully snowing.
We have our tricks how to keep warm in the winter, here in mountains.And what do you need? Just a basic supplies for the winter in the form of - quality mead, Jagermeister and Tatra tea! :D

… with love Dominika

3 komentáře:

  1. This looks awesome!! Must try!
    Kisses,
    Anna
    www.workingchix.com

    OdpovědětVymazat
  2. This looks and sounds yummy!

    -Ashley
    Le Stylo Rouge

    OdpovědětVymazat
  3. Mm, to vypadá moc dobře :) Přeju Ti krásné Vánoce Domčo
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře | Thanks for your comments