Stránky

neděle 7. prosince 2014

Medové perníčky {The best gingerbread ever}







Tadáááá, tak jsem se dočkala a letos to dělá šest plechů výborných perníčků. Povedly se mi mnohem více než loni, což mě těší. Tento recept děláme minimálně deset let a já se s vámi o něj podělím.

Ingredience
 650g hladké mouky
250g moučkového cukru
4 velké lžíce medu
1 velká lžíce sody
4 vejce
50g sádla
50g 100% tuku
špetka anýzu, 2 hřebíčky, 2 kuličky nového koření
 ( rozdrtit v hmoždíři )
 velká lžíce mleté skořice

Těsto zpracujeme a necháme přes noc v chladu odležet, je vhodné těsto ještě aspoň jednou propracovat, aby se tuk řádně vstřebal.
Přeji vám krásné pečení a pohodový druhý advent =)
__________________________

Tadáááá, I have finished gingerbread. This year I bake six sheets. They taste better than last year, which makes me happy. We have this recipe minimum of ten years and I will share it with you.

Ingredients

  650 g plain flour
250 grams of powdered sugar
4 large tablespoons honey
1 large tablespoon baking soda
4 eggs
50 grams of lard
50 g of 100% fat
pinch of anise, 2 cloves, pimento 2 pieces
  (Crush in a mortar)
  large tablespoon of ground cinnamon
Knead the dough and leave overnight in the cold. 
 I wish you nice baking and a relaxing second advent =)

8 komentářů:

  1. Mňami, vypadají fakt úžasně ;))

    OdpovědětVymazat
  2. These cookies look great, thanks for stopping by my blog:)
    Marta
    www.sweatersstripesandsweets.com

    OdpovědětVymazat
  3. Delicious

    http://retromaggie.blogspot.pt/

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam, perníčky, ty já můžu :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerajú fantasticky aj tie fotky, moc pekná práca. Určite ich vyskúšam, každý rok robím iné, potom ti dám vedieť, ako to šlo. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Oooo mnam! Uz se tesim do Cech na Vanoce! :)))

    www.curyinthecity.blogspot.com
    Fashion&Lifestyle PARIS

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je fantastické! Mňam

    OdpovědětVymazat
  8. skvele! tesim se uz na vsechny cukrovi))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře | Thanks for your comments