Stránky

neděle 15. února 2015

Losos steak s dušeným špenátem






Ingredience

čerstvý listový špenát
losos bez kůže
máslo
4cl mléka
sůl
pepř
česnek




Postup

Listy špenátu propláchneme a necháme okapat.
Poté je osolíme, opepříme a spolu s vylisovaným česnekem je podusíme na pánvi pod pokličkou. 
Po pár minutách přidáme trochu másla a odměřené mléko.
Lososa si osolíme a restujeme na másle z obou dvou stran.
Mezitím si uděláme dvě topinky v toastovači.
Video recept

Vše naservírujeme s plátekem citrónu a užíváme si sousta lahodného lososa a křupavých topinek =)





… with love Dominika

2 komentáře:

  1. Takto mam lososa najradsej, jednoduche a chutne. :pp

    OdpovědětVymazat
  2. Mmm, to bych si dala :) Lososa mám moc ráda
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře | Thanks for your comments