Stránky

pátek 2. prosince 2016

Grahamová bageta s uzeným lososem a avokádem



Obecně mám moc ráda toasty, sandwiche a bagetky plné zeleniny, dresingu a samozřejmě nějakého masa. Nyní běží #DelikatniVyzva s Hellmann´s, kdy je samozřejmě jak jinak nutno použít v receptu právě novou Hellmann´s delikátní. A ruku na srdce, já si osobně nedokážu právě bez tatarské omáčky představit alespoň dva pokrmy.

O víkendu jsem byla u mé sestry v Praze a dělaly jsme domácí hovězí burgery s Hellmann´s delikátní majonézou a dnes jsem se pustila do přípravy receptu s tatarskou omáčkou. Podmínkou účasti bylo propojit chutě lososa v delikátní výzvě a tak jsem se pustila do mých oblíbených bagetek s avokádem a červenou cibulkou.


Ingrediece

celozrnná bageta
uzený losos
avokádo
Hellmann´s delikátní tatarská omáčka
červená cibulka 

Já osobně miluji lososa i čerstvého bez jakýchkoliv úprav, ale pokud máte raději uzeného, pokrm bude výtečný i tak. Pokud však zvolíte právě čerstvého, doporučuji místo avokáda použít kapary a nasekaný čerstvý kopr.

Postup

1. Ideálně si dejte tu práci a upečte si bagetky půl na půl z žitné cereální a hladké mouky, které po vychladnutí rozříznete na půl a na jednu stranu natřete právě delikátní tatarku.
2.  Nyní si na tenké plátky nakrájejte jak cibulku, tak avokádo a případně i lososa, pokud jste jej zakoupili v celku.
3. Nyní dle chuti a libosti navrstvěte všechnu zeleninu a lososa na křupavou bagetu.





Talíř - KARE design
Utěrka - JYSK


1 komentář:

  1. Kombinace avokádo a uzený losos musí být pecka. Bezva tip na sváču :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře | Thanks for your comments