Skořicová ovesná kaše s datlemi a medem

10:26

Krásné dobré ráno!

Dnes ráno jsme si mohli otevřít již druhé adventní okénko v kalendáři a já jsem si řekla, že bych si mohla udělat skoro vánoční snídani.
Vánoční snídaně?
Všude kde je skořice a med, tak je to pro mě vánoční ...



Základem každé dobré snídaně je čaj a nebo něco teplého k pití.

Ingredience

1 hrneček Emco ovesých vloček - jemné s vlákninou
3/4 hrnečku plnotučného mléka
1/2 ČL mleté skořice
dýňová semínka
sušené datle
lesní med

Postup

1. Do malého kastrůlku si dáme ohřát mléko, do kterého přidejte 1 ČL medu. A promíchejte, aby se vám med rozpustil.
2. Přisypte jemné vločky s vlákninou a pár minutek ohřívejte, dokud se vám neutvoří kaše. Poté přisypte trochu skořice a promíchejte.
3. Jakmile kaši naservírujete na talířek nebo do mističky, ozdobte ji dýňovými semínky a pokrájenými datlemi.





Recept byl připravován pro  #Emco #OvesnevlockyEmco #SnidaneOvesna


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Oooojoj mňam to vyzera paradne si si teda pochutila ♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluji kaše k snídani :-) A snídám je velmi často :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Když to vidím, dám si asi druhou snídani :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře ♥

ARCHIV BLOGU

MŮJ OBLÍBENÝ BLOG ↓